{{getDisplayDistance(item.locationRange) }}
  • {{ option.name }}
photo

HAKA Gebouw

Vierhavensstraat 38-42
3029BE Rotterdam
€ 165,- per m² / Jaar

HAKA, iconisch gebouw in het nieuwe Makers District (M4H), wordt getransformeerd tot hoogwaardige monumentale kantoorruimte met zelfstandige horeca en spectaculaire dakterrassen.

€ 165,- per m² /
€ 30,- per m² /Jaar
Per 30 November 2021 Per 30 november 2021
1931
433 m²
11.455 m²
1.977 m²
A
, , , ,
De renovatie van het voormalige fabrieksgedeelte zorgt eigenlijk voor de meest opzienbarende metamorfose van HAKA. Deze wordt volledig omgevormd tot moderne, open en lichte kantoorruimte. In de gevel worden stroken glas geplaatst waardoor overal zicht naar buiten wordt gecreëerd. Het fabrieksgedeelte wordt in alle ruimtelijkheid opgeleverd, met de ruwe betonconstructies in het zicht. Minimalisme voert er de boventoon. De betonnen wanden en kolommen blijven behouden, moderne installaties voor een prettig werkklimaat worden toegevoegd. De vloer wordt aan weerszijden van de verdiepingen verhoogd, waaronder de klimaat- en elektrische installaties worden weggewerkt. Deze vloerverhogingen zijn ideaal voor werkplekken, waar nu ook zittend zicht naar buiten ontstaat. De mogelijkheid bestaat om de ruimte in te richten naar eigen inzicht en smaak, mits het industriële karakter behouden blijft. Aan het plafond worden in de hoge en lichte werkruimtes grote lampen opgehangen, die verwijzen naar de historische inrichting van het HAKA-gebouw. Waar de kantoorruimte in het voormalige fabrieksdeel industrieel wordt opgeleverd, krijgt de kantoorruimte aan de andere zijde met de transformatie juist meer haar oorspronkelijke uitstraling terug. De vele authentieke details blijven behouden of worden hersteld, terwijl alle verdiepingen in het gebouw worden uitgerust met de klimaatinstallaties en goede basisverlichting. De kolommen, balken en plafonds blijven onafgewerkt. In het midden worden plafondstroken gehangen waarin de klimaatinstallaties en verlichting worden verwerkt. Het tegelwerk en de houten betimmering aan de gevels worden in ere hersteld en daartegen worden radiatoren met een historisch karakter geplaatst. Dit alles brengt de oude charme terug in volledige nieuwstaat. Een gezond, authentiek en aangenaam werkklimaat.
HAKA is prominent gelegen in het nieuwe Makers District van Rotterdam. Dit stadsdeel ontwikkelt zich in rap tempo en bevindt zich aan weerszijden van de Maas, in de gebieden RDM en Merwe-Vierhavens (M4H). RDM Rotterdam is inmiddels een groot succes maar loopt tegen de fysieke grenzen aan. Aan de andere zijde van de Maas (de HAKA zijde) ligt M4H. Ondernemende start-ups en grown-ups hebben dit gebied al gevonden. Sterke punten zijn de maritieme en industriële entourage, het gevarieerde aanbod aan bedrijfsruimten en de ligging tussen stad en haven. De gemeente Rotterdam en het Havenbedrijf Rotterdam willen het kerngebied van M4H samen ontwikkelen tot een gemend gebied, waarin naast de maakindustrie ook plaats is voor woningbouw en andere stedelijke functies. Door deze mix zal het aantal voorzieningen, zoals winkels, sport en horeca toenemen. Een aantrekkelijke plek voor ondernemers, bewoners én bezoekers. Met het nieuwe HAKA als boegbeeld!
AUTO Het HAKA gebouw is centraal gesitueerd en daardoor uitstekend bereikbaar via de weg of het water. De rijksweg A20 alsmede de Maastunnel zijn binnen 5 minuten bereikbaar en de watertaxi is eveneens op loopafstand gelegen. OPENBAAR VERVOER Het HAKA gebouw is met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Metrostation Delfshaven, Marconiplein (metro, tram en bus) en Coolhaven zijn allen op minder dan 10 minuten loopafstand van het HAKA gebouw gelegen.
50
€ 1.000,- per

HAKA Gebouw

BETREFT
Het monumentale HAKA-gebouw zal volledig onder architectuur worden getransformeerd tot een hoogwaardige creatieve kantooromgeving met alle voorzieningen waarnaar een modern bedrijf verlangt. De hoofdentree zal dienen als ontmoetingsplek en lobby welke toegang biedt tot de horecaruimte op de begane grond, het trappenhuis en de voormalige graansilo’s met daarin 3 personenliften. Ook de unieke glazen toren op het dak zal als horeca geëxploiteerd worden voor
rooftop borrels, private dinings en exclusieve vergaderingen. De dakterrassen bieden een fenomenaal uitzicht op de stad en de haven.

Het HAKA-gebouw is gebouwd in 1931 – 1932 en ontworpen door de befaamde architecten H.F. Mertens en J. Koeman in opdracht van de Coöperatieve Groothandelsvereniging De Handelskamer (HAKA). Het object werd destijds gebouwd voor diverse functies en bestond uit een fabriekszijde voor de koffiebranderij, de theemengerij en de verpakkingsafdeling alsmede een kantoorzijde, een magazijngedeelte en graansilo’s. Het Inmiddels is het gebouw bestempeld als industrieel erfgoed en
heeft sinds 2002 de status rijksmonument gekregen.

HAKA is een markant gebouw door haar lengte van ca. 100 meter en diepte tot wel ca. 19 meter. Het beschikt over een metrage van 11.448 m² v.v.o. en een ruim parkeerterrein. Thans bestaat het voormalig kantoorgedeelte uit 6 bouwlagen en bestaat het voormalig fabrieksgedeelte uit 7 bouwlagen met aanvullend een centrale toren. Uitbreiding van het gebouw zal plaatsvinden middels toevoeging van spectaculaire bebouwing op het dak alsmede diverse dakterrassen.

De verwachte oplevering van het totaal gerenoveerde HAKA Building staat gepland voor december 2021.

LOCATIE
HAKA is prominent gelegen in het nieuwe Makers District van Rotterdam. Dit stadsdeel ontwikkelt zich in rap tempo en bevindt zich aan weerszijden van de Maas, in de gebieden RDM en Merwe-Vierhavens (M4H). RDM Rotterdam is inmiddels een groot succes maar loopt tegen de fysieke grenzen aan. Aan de andere zijde van de Maas (de HAKA zijde) ligt M4H. Ondernemende start-ups en grown-ups hebben dit gebied al gevonden.
Sterke punten zijn de maritieme en industriële entourage, het gevarieerde aanbod aan bedrijfsruimten en de ligging tussen stad en haven. De gemeente Rotterdam en het Havenbedrijf Rotterdam willen het kerngebied van M4H samen ontwikkelen tot een gemend gebied, waarin naast de maakindustrie ook plaats is voor woningbouw en andere stedelijke functies. Door deze mix zal het aantal voorzieningen, zoals winkels, sport en horeca toenemen. Een aantrekkelijke plek voor ondernemers, bewoners én bezoekers. Met het nieuwe HAKA als boegbeeld!

BEREIKBAARHEID
AUTO
Het HAKA gebouw is centraal gesitueerd en daardoor uitstekend bereikbaar via de weg of het water. De rijksweg A20 alsmede de Maastunnel zijn binnen 5 minuten bereikbaar en de watertaxi is eveneens op loopafstand gelegen.

OPENBAAR VERVOER
Het HAKA gebouw is met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Metrostation Delfshaven, Marconiplein (metro, tram en bus) en Coolhaven zijn allen op minder dan 10 minuten loopafstand van het HAKA gebouw gelegen.

OPPERVLAKTEN EN INDELING
Betreft Oppervlakte Bijzonderheden
Souterrain        ca. 345 m² Kantoorzijde
Souterrain        ca. 682 m² Horeca
Begane grond ca. 435 m² Kantoorzijde
Begane grond ca. 668 m² Horeca
1e Verdieping ca. 603 m² Kantoorzijde
1e Verdieping ca. 1.148 m² Fabriekszijde
2e Verdieping ca. 516 m² Kantoorzijde
2e Verdieping ca. 1.155 m² Fabriekszijde
3e verdieping ca. 518 m² Kantoorzijde
3e verdieping ca. 1.160 m² Fabriekszijde
4e verdieping ca. 464 m² Kantoorzijde
4e verdieping ca. 1.165 m² Fabriekszijde
5e verdieping ca. 503 m² Kantoorzijde optopping
5e verdieping ca. 1.122 m² Fabriekszijde
6e verdieping ca. 363 m² Horeca incl. terras
6e verdieping ca. 344 m² Fabriekszijde optopping
7e verdieping ca. 244 m² Horeca
8e verdieping ca. 20 m² Horeca incl. terras
Totaal              ca. 11.455 m²

AANVULLENDE INFORMATIE
Deelverhuur is mogelijk vanaf ca. 345 m².

De royale hoofdentree zal dienen als ontmoetingsplek en lobby welke toegang biedt tot de horecaruimte op de begane grond, het trappenhuis en de voormalige graansilo’s met daarin 3 personenliften. De unieke glazen toren op het dak zal tevens als horeca geëxploiteerd worden voor rooftop borrels, private dinings en exclusieve vergaderingen. De dakterrassen bieden een fenomenaal uitzicht op de stad en de haven.

PARKEREN
Op eigen terrein zijn ca. 50 parkeerplaatsen beschikbaar, waarvan 20 plaatsen voor elektrische auto’s. Daarnaast is er een fietsenstalling aanwezig. Het aantal te huren parkeerplaatsen zal worden vastgesteld op basis van het gehuurde kantooroppervlak. Voor de overige parkeerplaatsen kunnen abonnementen worden afgesloten voor de parkeergarage van de ‘Bigshops Dakpark Rotterdam’ direct aan de overzijde van de Vierhavensstraat met een capaciteit van 735 parkeerplaatsen.

OPLEVERINGSNIVEAU
De renovatie van het voormalige fabrieksgedeelte zorgt eigenlijk voor de meest opzienbarende metamorfose van HAKA. Deze wordt volledig omgevormd tot moderne, open en lichte kantoorruimte. In de gevel worden stroken glas geplaatst waardoor overal zicht naar buiten wordt gecreëerd. Het fabrieksgedeelte wordt in alle ruimtelijkheid opgeleverd, met de ruwe betonconstructies in het zicht. Minimalisme voert er de boventoon. De betonnen wanden en kolommen blijven behouden, moderne installaties voor een prettig werkklimaat worden toegevoegd. De vloer wordt aan weerszijden van de verdiepingen verhoogd, waaronder de klimaat- en elektrische installaties worden weggewerkt. Deze vloerverhogingen zijn ideaal voor werkplekken, waar nu ook zittend zicht naar buiten ontstaat. De mogelijkheid bestaat om de ruimte in te richten naar eigen
inzicht en smaak, mits het industriële karakter behouden blijft. Aan het plafond worden in de hoge en lichte werkruimtes grote lampen opgehangen, die verwijzen naar de historische inrichting van het HAKA-gebouw.
Waar de kantoorruimte in het voormalige fabrieksdeel industrieel wordt opgeleverd, krijgt de kantoorruimte aan de andere zijde met de transformatie juist meer haar oorspronkelijke uitstraling terug. De vele authentieke details blijven behouden of worden hersteld, terwijl alle verdiepingen in het gebouw worden uitgerust met de klimaatinstallaties en goede basisverlichting. De kolommen, balken en plafonds blijven onafgewerkt. In het midden worden plafondstroken gehangen waarin de klimaatinstallaties en verlichting worden verwerkt. Het tegelwerk en de houten betimmering aan de gevels worden in ere hersteld en daartegen worden radiatoren met een historisch karakter geplaatst.
Dit alles brengt de oude charme terug in volledige nieuwstaat. Een gezond, authentiek en aangenaam werkklimaat.

Kortom:
- hoogwaardig basis opleveringsniveau;
- contrasterende look & feel: industrieel en oorspronkelijk kantoor;
- 3 moderne personenliften;
- diverse (dak)terrassen;
- horeca en vergaderfaciliteiten;
- behoud en herstel van authentieke details;
- nieuwe gebouwinstallaties waaronder klimaatinstallatie;
- royale entree: lobby en ontmoetingspunt;
- parkeervoorzieningen en fietsenstalling op eigen terrein.

HUURPRIJZEN
De hoogwaardige kantoorruimten zijn te huur vanaf € 165,- tot € 250,- per m²/ jaar. Te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJS PARKEERPLAATSEN
De huurprijs van een parkeerplaats op eigen terrein bedraagt € 1.000,- per plaats per jaar. Te vermeerderen met BTW.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen.

BETALING
Betaling van de huur en servicekosten geschiedt per kwartaal vooruit.

AANVAARDING
In overleg. Oplevering naar verwachting 4e kwartaal 2021.

HUURTERMIJN(EN)
10 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een onvoorwaardelijke en onherroepelijke bankgarantie stellen bij een in Nederland erkende bankinstelling, ter grootte van
tenminste 3 maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

OMZETBELASTING
De genoemde huurprijzen worden vermeerderd met BTW. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

OVEREENKOMST
Huurovereenkomst op basis van het model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor kantoorruimte en overige bedrijfsruimte, versie februari 2015, met bijbehorende algemene bepalingen.

DISCLAIMER
BRiQ real estate B.V. heeft deze vrijblijvende projectinformatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid ervan. Op alle teksten en beelden in deze vrijblijvende projectinformatie berust het copyright bij BRiQ real estate B.V. Dit houdt in, dat er niets zonder toestemming van BRiQ real estate B.V. mag worden gekopieerd. Deze vrijblijvende projectinformatie dient slechts als indicatieve informatieverstrekking en kan nimmer worden beschouwd als aanbieding c.q. offerte.

BETREFT
Het monumentale HAKA-gebouw zal volledig onder architectuur worden getransformeerd tot een hoogwaardige creatieve kantooromgeving met alle voorzieningen waarnaar een modern bedrijf verlangt. De hoofdentree zal dienen als ontmoetingsplek en lobby welke toegang biedt tot de horecaruimte op de begane grond, het trappenhuis en de voormalige graansilo’s met daarin 3 personenliften. Ook de unieke glazen toren op het dak zal als horeca geëxploiteerd worden voor
rooftop borrels, private dinings en exclusieve vergaderingen. De dakterrassen bieden een fenomenaal uitzicht op de stad en de haven.

Het HAKA-gebouw is gebouwd in 1931 – 1932 en ontworpen door de befaamde architecten H.F. Mertens en J. Koeman in opdracht van de Coöperatieve Groothandelsvereniging De Handelskamer (HAKA). Het object werd destijds gebouwd voor diverse functies en bestond uit een fabriekszijde voor de koffiebranderij, de theemengerij en de verpakkingsafdeling alsmede een kantoorzijde, een magazijngedeelte en graansilo’s. Het Inmiddels is het gebouw bestempeld als industrieel erfgoed en
heeft sinds 2002 de status rijksmonument gekregen.

HAKA is een markant gebouw door haar lengte van ca. 100 meter en diepte tot wel ca. 19 meter. Het beschikt over een metrage van 11.448 m² v.v.o. en een ruim parkeerterrein. Thans bestaat het voormalig kantoorgedeelte uit 6 bouwlagen en bestaat het voormalig fabrieksgedeelte uit 7 bouwlagen met aanvullend een centrale toren. Uitbreiding van het gebouw zal plaatsvinden middels toevoeging van spectaculaire bebouwing op het dak alsmede diverse dakterrassen.

De verwachte oplevering van het totaal gerenoveerde HAKA Building staat gepland voor december 2021.

LOCATIE
HAKA is prominent gelegen in het nieuwe Makers District van Rotterdam. Dit stadsdeel ontwikkelt zich in rap tempo en bevindt zich aan weerszijden van de Maas, in de gebieden RDM en Merwe-Vierhavens (M4H). RDM Rotterdam is inmiddels een groot succes maar loopt tegen de fysieke grenzen aan. Aan de andere zijde van de Maas (de HAKA zijde) ligt M4H. Ondernemende start-ups en grown-ups hebben dit gebied al gevonden.
Sterke punten zijn de maritieme en industriële entourage, het gevarieerde aanbod aan bedrijfsruimten en de ligging tussen stad en haven. De gemeente Rotterdam en het Havenbedrijf Rotterdam willen het kerngebied van M4H samen ontwikkelen tot een gemend gebied, waarin naast de maakindustrie ook plaats is voor woningbouw en andere stedelijke functies. Door deze mix zal het aantal voorzieningen, zoals winkels, sport en horeca toenemen. Een aantrekkelijke plek voor ondernemers, bewoners én bezoekers. Met het nieuwe HAKA als boegbeeld!

BEREIKBAARHEID
AUTO
Het HAKA gebouw is centraal gesitueerd en daardoor uitstekend bereikbaar via de weg of het water. De rijksweg A20 alsmede de Maastunnel zijn binnen 5 minuten bereikbaar en de watertaxi is eveneens op loopafstand gelegen.

OPENBAAR VERVOER
Het HAKA gebouw is met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Metrostation Delfshaven, Marconiplein (metro, tram en bus) en Coolhaven zijn allen op minder dan 10 minuten loopafstand van het HAKA gebouw gelegen.

OPPERVLAKTEN EN INDELING
Betreft Oppervlakte Bijzonderheden
Souterrain        ca. 345 m² Kantoorzijde
Souterrain        ca. 682 m² Horeca
Begane grond ca. 435 m² Kantoorzijde
Begane grond ca. 668 m² Horeca
1e Verdieping ca. 603 m² Kantoorzijde
1e Verdieping ca. 1.148 m² Fabriekszijde
2e Verdieping ca. 516 m² Kantoorzijde
2e Verdieping ca. 1.155 m² Fabriekszijde
3e verdieping ca. 518 m² Kantoorzijde
3e verdieping ca. 1.160 m² Fabriekszijde
4e verdieping ca. 464 m² Kantoorzijde
4e verdieping ca. 1.165 m² Fabriekszijde
5e verdieping ca. 503 m² Kantoorzijde optopping
5e verdieping ca. 1.122 m² Fabriekszijde
6e verdieping ca. 363 m² Horeca incl. terras
6e verdieping ca. 344 m² Fabriekszijde optopping
7e verdieping ca. 244 m² Horeca
8e verdieping ca. 20 m² Horeca incl. terras
Totaal              ca. 11.455 m²

AANVULLENDE INFORMATIE
Deelverhuur is mogelijk vanaf ca. 345 m².

De royale hoofdentree zal dienen als ontmoetingsplek en lobby welke toegang biedt tot de horecaruimte op de begane grond, het trappenhuis en de voormalige graansilo’s met daarin 3 personenliften. De unieke glazen toren op het dak zal tevens als horeca geëxploiteerd worden voor rooftop borrels, private dinings en exclusieve vergaderingen. De dakterrassen bieden een fenomenaal uitzicht op de stad en de haven.

PARKEREN
Op eigen terrein zijn ca. 50 parkeerplaatsen beschikbaar, waarvan 20 plaatsen voor elektrische auto’s. Daarnaast is er een fietsenstalling aanwezig. Het aantal te huren parkeerplaatsen zal worden vastgesteld op basis van het gehuurde kantooroppervlak. Voor de overige parkeerplaatsen kunnen abonnementen worden afgesloten voor de parkeergarage van de ‘Bigshops Dakpark Rotterdam’ direct aan de overzijde van de Vierhavensstraat met een capaciteit van 735 parkeerplaatsen.

OPLEVERINGSNIVEAU
De renovatie van het voormalige fabrieksgedeelte zorgt eigenlijk voor de meest opzienbarende metamorfose van HAKA. Deze wordt volledig omgevormd tot moderne, open en lichte kantoorruimte. In de gevel worden stroken glas geplaatst waardoor overal zicht naar buiten wordt gecreëerd. Het fabrieksgedeelte wordt in alle ruimtelijkheid opgeleverd, met de ruwe betonconstructies in het zicht. Minimalisme voert er de boventoon. De betonnen wanden en kolommen blijven behouden, moderne installaties voor een prettig werkklimaat worden toegevoegd. De vloer wordt aan weerszijden van de verdiepingen verhoogd, waaronder de klimaat- en elektrische installaties worden weggewerkt. Deze vloerverhogingen zijn ideaal voor werkplekken, waar nu ook zittend zicht naar buiten ontstaat. De mogelijkheid bestaat om de ruimte in te richten naar eigen
inzicht en smaak, mits het industriële karakter behouden blijft. Aan het plafond worden in de hoge en lichte werkruimtes grote lampen opgehangen, die verwijzen naar de historische inrichting van het HAKA-gebouw.
Waar de kantoorruimte in het voormalige fabrieksdeel industrieel wordt opgeleverd, krijgt de kantoorruimte aan de andere zijde met de transformatie juist meer haar oorspronkelijke uitstraling terug. De vele authentieke details blijven behouden of worden hersteld, terwijl alle verdiepingen in het gebouw worden uitgerust met de klimaatinstallaties en goede basisverlichting. De kolommen, balken en plafonds blijven onafgewerkt. In het midden worden plafondstroken gehangen waarin de klimaatinstallaties en verlichting worden verwerkt. Het tegelwerk en de houten betimmering aan de gevels worden in ere hersteld en daartegen worden radiatoren met een historisch karakter geplaatst.
Dit alles brengt de oude charme terug in volledige nieuwstaat. Een gezond, authentiek en aangenaam werkklimaat.

Kortom:
- hoogwaardig basis opleveringsniveau;
- contrasterende look & feel: industrieel en oorspronkelijk kantoor;
- 3 moderne personenliften;
- diverse (dak)terrassen;
- horeca en vergaderfaciliteiten;
- behoud en herstel van authentieke details;
- nieuwe gebouwinstallaties waaronder klimaatinstallatie;
- royale entree: lobby en ontmoetingspunt;
- parkeervoorzieningen en fietsenstalling op eigen terrein.

HUURPRIJZEN
De hoogwaardige kantoorruimten zijn te huur vanaf € 165,- tot € 250,- per m²/ jaar. Te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJS PARKEERPLAATSEN
De huurprijs van een parkeerplaats op eigen terrein bedraagt € 1.000,- per plaats per jaar. Te vermeerderen met BTW.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen.

BETALING
Betaling van de huur en servicekosten geschiedt per kwartaal vooruit.

AANVAARDING
In overleg. Oplevering naar verwachting 4e kwartaal 2021.

HUURTERMIJN(EN)
10 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een onvoorwaardelijke en onherroepelijke bankgarantie stellen bij een in Nederland erkende bankinstelling, ter grootte van
tenminste 3 maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

OMZETBELASTING
De genoemde huurprijzen worden vermeerderd met BTW. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

OVEREENKOMST
Huurovereenkomst op basis van het model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor kantoorruimte en overige bedrijfsruimte, versie februari 2015, met bijbehorende algemene bepalingen.

DISCLAIMER
BRiQ real estate B.V. heeft deze vrijblijvende projectinformatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid ervan. Op alle teksten en beelden in deze vrijblijvende projectinformatie berust het copyright bij BRiQ real estate B.V. Dit houdt in, dat er niets zonder toestemming van BRiQ real estate B.V. mag worden gekopieerd. Deze vrijblijvende projectinformatie dient slechts als indicatieve informatieverstrekking en kan nimmer worden beschouwd als aanbieding c.q. offerte.

MapViewLoading animation here
StreetViewLoading animation here

Contact

{{item.Location.Street}} {{item.Location.HouseNumber}} {{item.Building.BuildingName}}

{{item.Location.Street + " "+ item.Location.HouseNumber}}
{{item.Location.Postcode}} {{item.Location.City}}

{{ 'SEARCH.SEARCH_BAR_LEFT.TYPE_LIST.' + item.Offer.OfferType|translate }}

{{ item.Offer.OfferMetrageNet|formatNumber }} m²

{{ 'SEARCH.SEARCH_RESULT.GRID.RentFrom'|translate }} {{ item.Offer.OfferMetrageLetMinimalFrom|formatNumber }} m²

  • {{ 'SEARCH.SEARCH_RESULT.LIST.BuildingStatus'|translate }}:{{ 'SEARCH.SEARCH_RESULT.SHARED.BuildingStatusList.'+item.Building.BuildingStatus | translate }}
  • {{ 'SEARCH.SEARCH_RESULT.LIST.FloorArea'|translate }}: {{ item.Offer.OfferMetrageNet | formatNumber }} m²
  • {{ 'SEARCH.SEARCH_RESULT.LIST.RentFrom'|translate }}:{{ item.Offer.OfferMetrageLetMinimalFrom|formatNumber }} m²
  • {{ 'SEARCH.SEARCH_RESULT.LIST.ParkingSpaces'|translate }}:{{item.Offer.OfferNumberOfParkingSpaces|formatNumber}}